Apelsininiai kepsniai

Apelsininiai kepsniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 3 vienetai
  • Česnakai, 4
  • Imbieras
  • Juodieji pipirai
  • Jautiena, nugarinė, 600 gramų
  • Majonezas, 100 mililitrų
  • Jogurtas, 100 mililitrų
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Prieskoniai, mėsai
  • Garstyčių padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Česnaką sugrūdame ir sumaišome su majonezu, garstyčiomis, jogurtu, visais prieskoniais bei druska.
Išspaudžiame 1 apelsino sultis ir įmaišome į visą masę.
Mesą supjaustome 6 storomis riekelėmis ir pakapojame peiliu iš abiejų pusių (taip išmušta mėsa geriau pasisavins padažo skonį).
Likusius apelsinus padaliname į 4 dalis.
1 dalies sultis išspaudžiame ant vieno kepsnio ir taip toliau.
Paliekame 5-10 min pastovėti.
Mėsą aptepame padažu iš abiejų pusių ir dedame į kepimo skardą.
Sudedame šampinjonus be kotelių ir užpilame ant jų likusį padažą.
Kepame vidutinio karštumo (190 laipsnių temperatūros) orkaitėje apie 15-20 min.
Po maždaug 8 min. kepimo, mėsą vėl apšlakstome likusių apelsinų sultimis.
Valgome su orkaitėje keptomis bulvėmis.
Skanaus

Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vilgirdas
2013-12-27 20:40
Atrodo nerealiai skaniai.Rytoj butinai isbandysiu
Danutė
2013-12-27 16:39
Jogurtą dariau pati iš pieno ir jogurto bakterijų raugo, kurį radau kažkokioj lietuviškoj internetinėj parduotuvėj. Jie ten teigia kad be priemaišų ir vien jogurtinės bakterijos.
Pabandžiau- patiko, manau rezultatas geras.
kuilys
2013-03-23 11:33
Labai skanu, kepu antra savaitgali is eiles
Marta
2012-02-03 12:44
Tos panages gali buti ir nuo prieskoniu,ar marinavimo taip kad prasau nekalbeti iskart kad moteris nehigieniska
tiesiog as
2011-06-06 12:10
2-oi foto lyg ir panages nekaip gaspadine ziurisi