Apelsininiai biskvitukai su migdolais

Apelsininiai biskvitukai su migdolais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 1 vienetas
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Margarinas, + 2 v. š., 0.5 stiklinės
  • Migdolai, skrudinti, kapoti, 0.3 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3.5 stiklinės
  • Šokoladas, juodasis
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
Suplakite iki vientisos masės cukrų, margariną, tarkuotą apelsino žievelę ir kiaušinius.
Sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską ir kepintus migdolai.
Išmaišytą tešlą padalinkite į 2 kamuolius.
Iš kiekvieno kamuolio iškočiokite po kvadratinį storesnį blyną ir kepkite juos apie 20 min.
Tuomet išimkite iš orkaitės, supjaustykite lazdelėmis, apverskite ir dar pakepkite apie 15-20 min.
Iškeptus apšlakstykite tirpintu šokoladu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vaiva
» Rašyti komentarą