Apelsininiai biskvitukai su migdolais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 1 vienetas
- Cukrus, 1 stiklinė
- Margarinas, + 2 v. š., 0.5 stiklinės
- Migdolai, skrudinti, kapoti, 0.3 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3.5 stiklinės
- Šokoladas, juodasis
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
Suplakite iki vientisos masės cukrų, margariną, tarkuotą apelsino žievelę ir kiaušinius.
Sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską ir kepintus migdolai.
Išmaišytą tešlą padalinkite į 2 kamuolius.
Iš kiekvieno kamuolio iškočiokite po kvadratinį storesnį blyną ir kepkite juos apie 20 min.
Tuomet išimkite iš orkaitės, supjaustykite lazdelėmis, apverskite ir dar pakepkite apie 15-20 min.
Iškeptus apšlakstykite tirpintu šokoladu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą