Apelsininės bulvės

Apelsininės bulvės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelė, 1 vienetas
  • Bulvės, jaunų, mažų, 1 kilogramas
  • Česnakai, 5
  • Šalavijas, 20 gramų
  • Taukai (kiaulių), arba žąsies, 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinti orkaitę iki 220 laipsnių.
Bulvytes virti pasūdytame vandenyje apie 10 min. iki nepilno išvirimo.
Į kepimo indą supilti išlydytus taukus, sudėti sustrėkštas, bet nenuluptas česnakų skilteles, apelsino žievelę, supjaustytą šiaudeliais, prieskonines žoleles ir apvirtas bulves.
Kepti orkaitėje 45 min.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
gabriel.
2011-04-23 19:09
vegetarams -- kiauliu taukai! nuostabu!
gabriel.
2011-04-23 18:55
tikrai kad vegetarams - kiaules taukai - niam niam!
jolanta matusaitiene
2011-04-10 20:08
turetu buti skanu,dar nebandziau ,bet pabandysiu butinai.............