Apelsinai marokietiškai

Apelsinai marokietiškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogės, 80 gramų
  • Apelsinai, 5 vienetai
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės
  • Svogūnai, raudonieji, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Apelsinus nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Svogūną supjaustyti žiedais ir sumaišyti su apelsinais ir alyvuogėmis.
Salotų viršų apibarstyti kapotomis petražolėmis.
Medų, citrinos sultis ir žiupsnelį druskos gerai sumaišyti su alyvuogių aliejumi.
Gautu padažu aplieti salotas.
Salotas palaikyti šaldytuve 1 val.

Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą