Anzelmutės morkų ir sūrio bandelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Morkos, virtos
- Sezamo sėklos
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Pienas, 1 stiklinė
- Varškė, 200 gramų
- Druska
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sūris, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Supilkite į dubenį pieną, suberkite miltus ir įmuškite du kiaušinius. Jei matysite, kad tešla per skysta, berkite daugiau miltų.
Viską gerai išmaišykite, kad neliktų gabaliukų.
Įdėkite kepimo miltelius, suberkite cukrų bei druską ir dar kartą pamaišykite.
Iš tešlos darykite blynelius, per vidurį į kiekvieną įdėkite truputį varškės, smulkiai papjaustytos morkos ir tarkuoto sūrio.
Užsukite ir užmaigykit kampus, kad neišbyrėtų.
Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 min.
Gaunasi tikrai nuostabiai skanios ir sočios bandelės.
Taip pat galite paimprovizuoti įdėdami į vidų tokių daržovių, kaip: svogūnai, burokai, pomidorai.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-01-22 20:51