Anyžiniai sausainėliai Kūčių stalui

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Anyžius, ar pankolis, 2 valgomieji šaukštai
- Cukraus pudra, 150 gramų
- Kvietiniai miltai, tiek, kad būtų vid. kietumo tešla, 700 gramų
- Raudonas vynas, geros kokybės, 225 mililitrai
- Druska
- Aliejus, 225 mililitrai
Gaminimo instrukcija:
Paprasti, skanūs, tinkantys kukliam Kūčių stalui sausainėliai
Pirmiausia cukraus pudrą sumaišome su aliejumi ir vynu. Beriame druską, miltus. Užminkome tešlą, suberiame sumaltus prieskonius. Uždengiame maistine plėvele ir paliekame pusvalandžiui. Po pusvalandžio iš tešlos formuojame riestainėlius ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Iš viso kiekio tešlos turėtų gautis dvi skardos riestainėlių. Papuošiame anyžiaus arba pankolio sėklomis (nemaltomis). Kepame 160C karščio orkaitėje apie 40 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-21 14:10
Kūčių stalui netinka, nebent Kalėdų
2009-12-24 11:56
Ačių už sausainiukus
būtinai pasidarysiu tikiuosi bus labai skanu ir miela tikrai pasigaminsiu sau tokių nuostabių sausainiukų 




2009-12-24 11:51


2009-12-21 19:52
labai skanūs sausainiukai
2010-12-21 19:35