Antis su vyšniomis

Antis su vyšniomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Čiobreliai, šakelės, 8 vienetai
  • Gvazdikėliai, 2 vienetai
  • Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika, 2 vienetai
  • Vyšnios, 500 gramų
  • Antis, krūtinėlė, filė, 4 vienetai
  • Actas, balzaminis, 2
  • Raudonas vynas, 75 mililitrai
  • Makaronai, 250 gramų
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kajeno pipirai
Gaminimo instrukcija:

Subadykite nuplautos antienos odelę ir pabarstykite druska, pipirais. Į skardą sudėkite 4 šakeles čiobrelių, ant jų - mėsą odele į viršų. Kepkite 175 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Vyšnias supjaustykite per pusę, išimkite kauliukus. Makaronus virkite 15 min., nukoškite, sudėkite sviestą ir išmaišykite. Mėsą išimkite.
Paruoškite padažą: mėsos nuovirą perkoškite, sumaišykite su vynu, actu. Keptuvėjė paskrudinkite cukrų, sudėkite vyšnias, sutrintus gvazdkėlius, paprikas, druską ir kajeno pipirus. Maišydami įpilkite mėsos nuovirą su vynu. Sudėkite likusius čiobrelius, sutirštinkite krakmolu, sumaišytu su dviem šaukštais vandens. Mėsą supjaustykite griežinėliais ir patiekite su padažu ir makaronais.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
dona
2010-12-15 22:48
kas tie kajeno pipirai? Ar egzistuoja lietuviskas tikras pavadinimas?Arba biologinis vardas?
Jolė
2010-02-20 18:13
Jėzau, tuoj paspringsiu seile...