Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu

Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, švieži, 5 gramai
  • Cukrus, geriau cukrus su pektinu, bet galite pabandyti ir rudąjį cukrų, (čatniui), 50 gramų
  • Česnakai, (čatniui), 1
  • Svogūnai, raudoni, pjaustyti kubeliais, (čatniui), 15 gramų
  • Vyšnios, be kauliukų (čatniui), 100 gramų
  • Antis, krūtinėlė, 250 gramų
  • Actas, balzaminis, (čatniui), 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris, ožkos pieno, 60 gramų
  • Malta aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
  • Akmens druska, malūnėlyje
  • Malta aitrioji paprika, (čatniui), 1 arbatinis šaukštelis
  • Kukurūzų traškučiai, 25 vienetai
  • Malti juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Įpjaukite antienos odelę rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis.

Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C įkaitintoje
orkaitėje. Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais.

Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.

Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. .

Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.

Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį.

Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą