Antiena su citrinomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 3 vienetai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Antis, 1 vienetas
- Sojos padažas, 8 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Antį supjaustyti gabalais, nuplauti, nusausinti.
Supjaustyti citrinas ir svogūnus.
Skardą padengti keliais folgos sluoksniais ir sudėti anties gabalus, apibarstyti juos malta paprika.
Ant mėsos sudėti svogūnų sluoksnį, po to citrinų sluoksnį. Viską užpilti sojos padažu. Jei padažas nelabai sūrus, pasūdyti.
Folgos galus užlenkti, bet palikti šiek tiek pravirą mėsą.
Kepti orkaitėje apie 2 val.
Likus 20 min. iki kepimo pabaigos, folgą praverti, kad mėsa apskrustų.
» Rašyti komentarą