Antiena su aviečių padažu

Antiena su aviečių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, 100 gramų
  • Česnakai, 2 vienetai
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Porai, 200 gramų
  • Antis, krūtinėlė, 2 vienetai
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Putojantis vynas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Anties krūtinėlėse padaryti kelias įpjovas ir apkepinti iš abiejų pusių. Pasūdyti, apibarstyti pipirais.
Supjaustyti porus žiedeliais ir apkepinti svieste kartu su supjaustytais česnakais, obuolių kubeliais, pasūdyti.
Į keptuvę, kurioje kepė antis, sudėti avietes, supilti šampaną arba kitą desertinį vyną ir patroškinti 2 min. Pasūdyti.
Mėsą supjaustyti gabaliukais ir aplieti avietiniu padažu. Patiekti su daržovių-obuolių troškiniu ir ryžiais.

Receptą atsiuntė: kulinarux
» Rašyti komentarą