Antiena su aviečių padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės, 100 gramų
- Česnakai, 2 vienetai
- Obuoliai, 4 vienetai
- Porai, 200 gramų
- Antis, krūtinėlė, 2 vienetai
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Putojantis vynas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Anties krūtinėlėse padaryti kelias įpjovas ir apkepinti iš abiejų pusių. Pasūdyti, apibarstyti pipirais.
Supjaustyti porus žiedeliais ir apkepinti svieste kartu su supjaustytais česnakais, obuolių kubeliais, pasūdyti.
Į keptuvę, kurioje kepė antis, sudėti avietes, supilti šampaną arba kitą desertinį vyną ir patroškinti 2 min. Pasūdyti.
Mėsą supjaustyti gabaliukais ir aplieti avietiniu padažu. Patiekti su daržovių-obuolių troškiniu ir ryžiais.
» Rašyti komentarą