Antiena marinuota obuolių sultyse

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai, lapai
- Antis, 1 kilogramas
- Obuolių sultys, 0.5 litro
- Prieskoniai
- Sezamo sėklos
Gaminimo instrukcija:
Antieną įmerkti į obuolių sultis (kad apsemtų), berti pipirų, lauro lapų, česnakų ir palaikyti apie parą. Ištraukus dar pagardinti mėgstamais prieskoniais, sezamų sėklomis ir kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus. Keptą antieną atvėsinti. Skanaus!
Patarimas, marinatas tinka bet kokiai mėsytei marinuoti, tinka ir šašlykams, tačiau paukštienai tinka labiausiai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-27 21:41
o druskos nereikia?
2013-12-20 14:56




2017-10-14 16:51