„Antep Kebabı“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paprika, 1 vienetas
- Petražolės
- Pomidorai, 2 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Jautienos faršas, 500 gramų
- Druska
- Čili
- Lavašas
Gaminimo instrukcija:
Malta jautiena, druska ir pipirai gerai sumaišomi.
Šlapiomis rankomis suformuojami graikinio riešuto dydžio gabaliukai, suveriami ant medinių smeigtukų arba iešmų ir vartant kepami grilyje.
Iškepti patiekiami su lavašu (iš bėdos tiks ir duona), pomidorais, svogūnais bei čili pipirais ir papuošiami petražolėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-02-08 10:15
Deja ne puse sio patiekalo gamınımo prosesas...cia yra yra atviras turkısko kebabo patiekalas,
Gıntare matyt neteko vesetıs Turkıjos salyse...galbut klystu

Gıntare matyt neteko vesetıs Turkıjos salyse...galbut klystu

2011-09-29 20:06
tai kam det recepta jei pateikiama tik puse gaminimo proceso? cia skaitosi duonos truputi i mesa idet kad laikytu geriau ar salia su kebabu valgyt? nes tada geriau ryziai nei duona. jei kalbam apie turkiska kebabo stiliu. o petrazoles? jas i vidu mesos supjaustyt ar taip pat salia suvalgyt?
ir kitas aprasytas darzoves deti ant stalo ar ant iesmo prie kebabo apkepti? aisku nieko vienu zodziu

2012-10-28 10:42