„Antep Kebabı“

„Antep Kebabı“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paprika, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Jautienos faršas, 500 gramų
  • Druska
  • Čili
  • Lavašas
Gaminimo instrukcija:

Malta jautiena, druska ir pipirai gerai sumaišomi.
Šlapiomis rankomis suformuojami graikinio riešuto dydžio gabaliukai, suveriami ant medinių smeigtukų arba iešmų ir vartant kepami grilyje.
Iškepti patiekiami su lavašu (iš bėdos tiks ir duona), pomidorais, svogūnais bei čili pipirais ir papuošiami petražolėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Evelina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ausra
2012-10-28 10:42
o paprika pries gaminamt sugrauztiar po?
Evelina
2012-02-08 10:15
Deja ne puse sio patiekalo gamınımo prosesas...cia yra yra atviras turkısko kebabo patiekalas,
Gıntare matyt neteko vesetıs Turkıjos salyse...galbut klystu
Gintare
2011-09-29 20:06
tai kam det recepta jei pateikiama tik puse gaminimo proceso? cia skaitosi duonos truputi i mesa idet kad laikytu geriau ar salia su kebabu valgyt? nes tada geriau ryziai nei duona. jei kalbam apie turkiska kebabo stiliu. o petrazoles? jas i vidu mesos supjaustyt ar taip pat salia suvalgyt? ir kitas aprasytas darzoves deti ant stalo ar ant iesmo prie kebabo apkepti? aisku nieko vienu zodziu