Ant laužo kepti šašlykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulienos sprandinė, 1.5 kilogramo
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaulieną supjausčiau 3 cm kubeliais, o svogūnus supjausčiau griežinėliais.
Mėsą sumaišiau su druska ir pipirais.
Ant mėsos sudėjau pomidorų padažą ir svogūnus, permaišiau.
Sandariai uždengiau indą, į kurį sudėjau mėsą, ir laikiau šaldytuve per visą naktį (~ 12 val.). Išsimarinavusią mėsą suvėriau ant iešmų ir kepiau ant laužo.
Prie šašlykų tinka įvairiausi padažai!
» Rašyti komentarą