Ant laužo kepti šašlykai

Ant laužo kepti šašlykai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos sprandinė, 1.5 kilogramo
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaulieną supjausčiau 3 cm kubeliais, o svogūnus supjausčiau griežinėliais.
Mėsą sumaišiau su druska ir pipirais.
Ant mėsos sudėjau pomidorų padažą ir svogūnus, permaišiau.
Sandariai uždengiau indą, į kurį sudėjau mėsą, ir laikiau šaldytuve per visą naktį (~ 12 val.). Išsimarinavusią mėsą suvėriau ant iešmų ir kepiau ant laužo.

Prie šašlykų tinka įvairiausi padažai!

Receptą atsiuntė: Loreta
» Rašyti komentarą