Ant iešmo kepta aviena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai
- Druska
- Aviena, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-09 10:13
labai skanu jau net noriu dabar paragauti tos bulvites aviena na aviena netokia jau man skani bet vistiek ji labai su bulvytem bus skani





2010-10-03 11:28
man tai butent patiko nes as labai megstu ir kad butu tiek nuo zemes iki dangaus tikrai viska suvalgyciau niekam nei gabaleliuo neduociau na jo skanu jai nemegstat neisidirbinekit o rasikit kad skanu kas nemegsta tai nerasykit o kas megsta rasykit bet labai as pribloksta nes labai yra skanu net taip seiles man varva kaip skanu mmm tesiuk pasaka toks maistas niam niam niam tesiuok skanu
liuks maistas ir visad buna skaniu gaspadine receptu
[






2010-06-20 21:50
tikrai labai skanu, patiko visai seimai 

2010-06-10 17:42
normaliai
nemekstu avienos ji mane
vercai bet per si recepta pripratau 



2011-04-09 10:16