Ant grotelių rūkyti žuveliokai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Žuvis, šviežios, Upės ar ežero , 3 kilogramai
- Druska, 3 valgomieji šaukštai
- Pipirai, 5 rūšių, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Laurų lapai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Prieskoniai, SANTA MARIA, sodo, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakai, 1 vienetas
- Žalumynai, (petražolės, bazilikai, salieras, krapai), 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Žuvėliokams išimti vidurius, neskusti, palikti galvas. Gerai išplauti.
Aptrinti druskos, prieskonių bei smulkintų prieskoninių žolelių mišiniu.
Palaikyti per naktį vėsiau.
Nuplauti nedideliame kiekyje vandens, nemirkant. Apdžiovinti.Mes rūkiname metalinėje statinėje, sudėję žuvis ant grotelių.
Kūrenti lapuočiais - dregnomis alksnių, obelų, beržų malkomis, protarpiais įdedant kadugių ar pušų kankorėžių.Rūkinti atsižvelgiant į žuvų dydį - 1 - 2 val.
Nustojus kūrenti žuvis kuriam laikui palikti atvirai ant grotelių - kad apdžiūtų.
» Rašyti komentarą