Ant grotelių kepti upėtakiai

Ant grotelių kepti upėtakiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 4
  • Upėtakis, 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
  • Prieskoniai, žuviai
  • Raudonieji pipirai, malti
  • Rozmarinas
Gaminimo instrukcija:

Išvalytus upėtakius gerai nuplaukite ir šonuose 3 kartus įstrižai įpjaukite.
Dubenėlyje sumaišykite išspaustą česnaką, žuvies prieskonius, druską, SANTAN MARIA rozmariną, pipirus, aliejų bei citrinų sultis ir gautu mišiniu įtrinkite žuvis.
Taip įtrintas žuvis palikti maždaug 30 min., kad išsimarinuotų.
Išmarinuotas žuvis kepkite grilyje virš įkaitusių žarijų, kol mėsa gerai iškeps.
Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą