Ant grotelių kepti upėtakiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 4
- Upėtakis, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus
- Druska
- Prieskoniai, žuviai
- Raudonieji pipirai, malti
- Rozmarinas
Gaminimo instrukcija:
Išvalytus upėtakius gerai nuplaukite ir šonuose 3 kartus įstrižai įpjaukite.
Dubenėlyje sumaišykite išspaustą česnaką, žuvies prieskonius, druską, SANTAN MARIA rozmariną, pipirus, aliejų bei citrinų sultis ir gautu mišiniu įtrinkite žuvis.
Taip įtrintas žuvis palikti maždaug 30 min., kad išsimarinuotų.
Išmarinuotas žuvis kepkite grilyje virš įkaitusių žarijų, kol mėsa gerai iškeps.
Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
» Rašyti komentarą