Ant grotelių keptas lynas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lynas, 1200 gramų
- Aliejus, 30 gramų
- Žuvies prieskoniai, 2 valgomieji šaukštai
- Žalumynai, salierai, krapai, petražolės, laiškiniai česnakai, 1 sauja
- Pipirai, kvapnieji, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Žuvį išdarinėkite, nutrinkite paviršių rupia druska ir nuplaukite.
Vidų ir išorę patepkite aliejumi, apibarstykite druska. Žuvį įtrinkite prieskoniais ir prikimškite susmulkintomis žolelėmis.
Palaikykite bent valandą. Padėkite .ant aliejumi išteptų grotelių ir kepkite ant medžio žarijų.
Skanaus
» Rašyti komentarą