Ant grotelių keptas lynas

Ant grotelių keptas lynas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lynas, 1200 gramų
  • Aliejus, 30 gramų
  • Žuvies prieskoniai, 2 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai, salierai, krapai, petražolės, laiškiniai česnakai, 1 sauja
  • Pipirai, kvapnieji, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį išdarinėkite, nutrinkite paviršių rupia druska ir nuplaukite.

  2. Vidų ir išorę patepkite aliejumi, apibarstykite druska. Žuvį įtrinkite prieskoniais ir prikimškite susmulkintomis žolelėmis.

  3. Palaikykite bent valandą. Padėkite .ant aliejumi išteptų grotelių ir kepkite ant medžio žarijų.


    Skanaus

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą