Ant grotelių keptas kepsnys

Ant grotelių keptas kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Imbieras, šaknis, smulkiai sutarkuota, marinatui, 1 valgomasis šaukštas
  • Medus, marinatui, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiauliena, sprandinė, kumpis ar mentė, 1 kilogramas
  • Raudonas vynas, sausas, marinatui, 200 mililitrų
  • Sojos padažas, marinatui, 2 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai, bazilikas, mairūnas, čiobrelis, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, užberkite žoleles ir gerai išmaišykite.

Iš nurodytų produktų paruoškite marinatą ir užpilkite ant mėsos, išmaišykite ir uždengtame inde laikykite šaldytuve keletą valandų arba visą dieną.

Kepkite ant grotelių, virš žarijų 20-25 min.

Receptą atsiuntė: Aurėja
» Rašyti komentarą