Ant grotelių kepta vištiena

Ant grotelių kepta vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, kulšelės be kaulo, 8 vienetai
  • Prieskoniai, vištienai, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną pusvalandį pavirti taip, kaip verdant vištienos sriubą - su mėgiamais prieskoniais ir druska.

  2. Tuomet išimti iš puodo, aptrinti vištienos prieskoniais su tirpintu sviestu.
    Kepti apie 20 min ant grotelių orkaitėje arba lauke.
    Du viename - ir keptos vištos būna ir sultinio sriubai.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą