Ant grotelių kepta lašiša

Ant grotelių kepta lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas
  • Česnakai, skiltelės, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Lašiša, filė, gabalai, po 150 g, 4 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 8 valgomieji šaukštai
  • Actas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Čili, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Česnaką nulupkite ir sukapokite. Čili pipirų ankštis perpjaukite per pusę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Baziliką supjaustykite, sumaišykite su česnaku ir čili pipirais, įpilkite acto ir alyvuogių aliejų. Sutrinkite piure. Pasūdykite, įberkite pipirų.
Lašišos filė nuplaukite ir nusausinkite. Sutepkite pasigamintu marinatu ir kepkite grilyje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.

Labai skanu su VILNIAUS majonezo padažais. :-)

Receptą atsiuntė: Gabija
» Rašyti komentarą