Ant grotelių kepta lašiša

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas
- Česnakai, skiltelės, 2 vienetai
- Juodieji pipirai, malti
- Lašiša, filė, gabalai, po 150 g, 4 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 8 valgomieji šaukštai
- Actas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Čili, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Česnaką nulupkite ir sukapokite. Čili pipirų ankštis perpjaukite per pusę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Baziliką supjaustykite, sumaišykite su česnaku ir čili pipirais, įpilkite acto ir alyvuogių aliejų. Sutrinkite piure. Pasūdykite, įberkite pipirų.
Lašišos filė nuplaukite ir nusausinkite. Sutepkite pasigamintu marinatu ir kepkite grilyje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Labai skanu su VILNIAUS majonezo padažais. :-)
» Rašyti komentarą