Ant grotelių kepta dorada

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 4
- Krapai, smulkinti
- Petražolės, smulkintos
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Druska
- Aliejus, 50 mililitrų
- Grietinė, 200 mililitrų
- Prieskoniai, žuviai
- Žuvis, dorada, 500 gramų
- Baltieji pipirai, malti
- Kukurūzų miltai, 100 gramų
- Rozmarinas, 1 arbatinis šaukštelis
- Malta saldžioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Išsijoti miltus ir sumaišyti su SANTA MARIA saldžiosios paprikos milteliais, SANTA MARIA rozmarinu bei druska.
Česnako skilteles nulupti.
Žuvį išvalyti, nuplauti, nusausinti, įtrinti druska, pipirais bei žuvies prieskoniais ir į jos pilvą sudėti česnako skilteles.
Tuomet žuvį apvolioti miltų bei prieskonių mišinyje ir apkepti keptuvėje su aliejumi.
Apkeptą žuvį dėti ant grotelių ir baigti kepti.
Padažui susmulkintas petražoles bei krapus sumaišyti grietine ir pagardinti prieskoniais.
Žuvį patiekti šiltą su ryžiais, pasigamintu padažu ir daržovėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą