Ant grotelių kepta citrinžolių aromato vištiena

Ant grotelių kepta citrinžolių aromato vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai, 1
  • Česnakai, askaloniniai, 1 vienetas
  • Imbieras, tarkuotas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vištiena, krūtinėlė, 500 gramų
  • Aliejus, augalinis, 1 valgomasis šaukštas
  • Čili, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Citrinžolė, stiebai, 2 vienetai
  • Austrių padažas, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Padažas, žuvies, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Vištienos krūtinėlė supjaustoma didesniais kubeliais.
Viename dubenyje sumaišoma kapota citrinžolė, smulkintas askaloninis česnakas, smulkinta česnako skiltelė, imbieras ir čili milteliai.
Gautas prieskonių mišinys sumaišomas su cukrumi, austrių bei žuvies padažais, aliejumi ir viskas sumaišoma su vištienos kubeliais.
Paliekama bent 1 val. pasimarinuoti.
Pamarinuota vištiena suveriame ant iešmelių ir vartant kepama ant grotelių, virš įkaitusių žarijų, kol gražiai apskrunda ir gerai iškepa vidurys.
Patiekiam šilta su mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Daina
» Rašyti komentarą