Angliškas šokoladinis pudingas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 60 gramų
- Kakava, 3 valgomieji šaukštai
- Migdolai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 60 gramų
- Džiūvėsėliai, 125 gramai
- Pienas, 125 gramai
- Grietinėlė, 2 valgomieji šaukštai
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 50 gramų
- Konjakas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Kakava sumaišoma su tarkuotais džiūvėsėliais, į juos įpilama pieno arba grietinėlės, ir viskas 10 min. palaikoma, kad sumirktų džiūvėsėliai. Sviestas sumaišomas su cukrumi ir gerai išsukamas, į jį suleidžiami tryniai, supilama miltai bei soda, po to tarkuoti džiūvėsėliai, migdolai ir konjakas. Atskirai su cukrumi išplakami baltymai. Jie taip pat sukrečiami į tešlą. Paruošta tešla sudedama į pudingo formą. Verdama garo vonioje valandą. Pudingas paduodamas karštas, su vaniliniu padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-23 02:55
geras desertas cili tokio retorane valgiau, labai patiko.



2010-10-20 12:38
labai skanus tas dalykas, o jei dar geram restorane mmmm pasaka, patarciau pabandyt
2010-04-03 23:26

2010-03-18 21:33
koks skirtumas kaip atrodo!
top: as ji esu ragavus anglijoj ir cia yra zjb desertas!
siulau isbandyt. paciai irgi reikia pabandyt. 



2011-12-10 19:34