Angliškai kepta antis

Angliškai kepta antis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, tarkuota žievelė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Gvazdikėliai, malti
  • Juodieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Salierai, žalioji dalis, 1 sauja
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Antis, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
  • Baltas vynas, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Sviestas, 0.5 stiklinės
  • Raudonieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Svogūnus ir salierus susmulkinti, obuolius nuskusti, išimti viduriukus, supjaustyti skiltelėmis.
Viską kartu 2-3 minutes pakepinti su trupučiu sviesto.
Nukelti nuo ugnies, sudėti džiūvėsėlius, maltus pipirus, gvazdikėlius, tarkuotą citrinos žievelę, vyną ir gerai išmaišyti.
Antį nuplauti, nusausinti ir prikimšti įdaro. Apibarstyti druska ir pipirais, apšlakstyti tirpintu sviestu ir 1 valandą kepti ant grotelių vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje. Po valandos aplieti tirpintu sviestu ir kepti dar 15-20 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jolanta
2016-12-21 15:10
Kokioje temperaturoje mazdaug kepti reikia? 180?
ulrika
2010-12-26 21:40
atrodo labai skainei
irena
2010-12-08 19:37
Aciu, Kaledoms pabandysiu iskepti.