Andriuko kiauliena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas
- Česnakai, 3
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Kiauliena, 700 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Sojos padažas
- Druska
- Prieskoniai, 5 rūšių pipirai
- Raudonėliai
Gaminimo instrukcija:
Kiaulieną supjaustome gabaliukais, baziliką, raudonėlius, sojos padažą, kiaušinį, druską ir pipirus sudedame į supjaustytą kiaulieną. Česnako smulkintuvu susmulkiname svogūną ir česnaką, viską išmaišome ir paliekame marinuotis 2 val.
Padažas:
300 g grybų (žiemos sezonu gali būti pievagrybiai)
2 vnt svogūno
1 šaukštas grietinės
"Knorr" grybų padažas (kaip pasigaminti nurodyta ant pakelio)
Viską kepame keptuvėje.
Kiaulieną, grybus ir padažą sudedame į skardą kepimui ir kepame orkaitėje kol kiauliena bus paruošta.
Patiekiame su bulvių koše arba makaronais. Pagardiname žalumynų padažu ir žaliuoju baziliku.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-20 17:18


2010-09-11 17:10
Tai kiek mazdaug kepti reiktu orkaiteje? einu gaminti sita patiekala
2010-08-25 12:16
si andriuko kiauliena skaniai atrodo!




2010-07-05 23:38
mm, atrodo pasakiskai! 

2010-11-04 17:40