Ananasų ir jalapeno aitriųjų paprikų padažas

Ananasų ir jalapeno aitriųjų paprikų padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ananasai, supjaustytas kubeliais, 0.5 vieneto
  • Cukrus, 50 gramų
  • Česnakai, išspaustas, 1
  • Imbieras, 3 cm gabaliukas, nuluptas ir supjaustytas, 1 vienetas
  • Svogūnai, supjaustyti kubeliais, 1 vienetas
  • Rapsų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Obuolių actas, 3 valgomieji šaukštai
  • Malta aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto, užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos.

Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą