Ananasinis šerbetas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Ananasai, 200 gramų
- Cukraus pudra, 80 gramų
- Jogurtas, 320 gramų
Gaminimo instrukcija:
Išskobkite ananaso minkštimą ir sutrinkite jį su jogurtu bei cukraus pudra.
Gautą masę supilkite į ledukų formeles ir padėkite į šalymo kamerąį.
Kitą dieną išimkite sušalusius ledukus, sutrinkite juos ir sudėję į indelį padėkite dar 30 minučių į šaldymo kamerą.
Tuomet suformuokite su šaukštu šerbeto kamuoliukus, sudėkite į ledaines ir palaukę 5 min. patiekite.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-01-02 13:32
bet kodel pensininkams?




2011-12-15 18:38
atrodo tikrai skaniai bet ar butina naudoti nekonservuota ananasa?




2011-10-16 08:39
O idomu ar vietoi ananasu galima panaudoti kazko kitko???
Bet siaip tai atrodo tikrai skanuus desertas!

2011-10-07 17:53
Niammm... 

2014-04-10 15:58