Amerikietiškas pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 120 gramų
- Cukrus, kristalinis, 5 valgomieji šaukštai
- Kriaušės, 6 vienetai
- Margarinas, 120 gramų
- Slyvos, marmeladas, 10 valgomųjų šaukštų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 160 gramų
- Pienas, 2 valgomieji šaukštai
- Romas, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 50 gramų
- Vanilinis cukrus, 100 gramų
- Sultys, citrinų, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Minkštą margariną sudėkite su kiaušinių tryniais ir ištrinkite iki putų, suberkite cukraus miltelius, vanilinį cukrų, supilkite pieną, citrinų sultis, įmaišykite miltų bei kepimo miltelių mišinį, o galiausiai – standžiai išplaktus kiaušinių baltymus.
Gautą tešlą supilkite į riebalais išteptą bei miltais išbarstytą kepimo formą.
Kriaušes nulupkite, perpjaukite išilgai į keturias dalis, kiekvieną dalį dar 5-7 kartus negiliai skersai įpjaukite (griežinėlių nereikia išskirstyti) ir išdėliokite ant tešlos.
Kepkite maždaug 45 min. iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Iškepusį dar karštą pyragą aptepkite marmelado bei romo mišiniu ir apibarstykite kristaliniu cukrumi.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-22 09:31
na aš tai visus dėjau
mano pažįstama tai puse bet sakė tada nelabai jai tada išėjo 



2011-09-21 11:52
Gal receptuko autore gali patikslinti kepimo milteliu kieki? Nes 50 g. atrodo daugokai 

2011-11-28 20:24