Alyvuogių ir kaparėlių užkandis

Alyvuogių ir kaparėlių užkandis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogės, juodos, 15 vienetų
  • Tunas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kaparėliai, 20 vienetų
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Sūris, DŽIUGAS (kietasis)
  • Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Alyvuogės, česnaką, tuną, kaparėlius su citrinos sultimis ir aliejumi blenderiu sutrinti.

  2. Imti šaukštelius, ant dugno pabarstyti tarkuoto kietojo sūrio arba padėti kelias sūrio drožles ir ant jo uždėti užtepėlę

  3. Papuošti, pavyzdžiui, alyvuogės pusele su kaparėliu, o lėkštę špinatų lapeliais. Patiekti keptuose šaukšteliuose arba su balta duona Skanaus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Silvija
» Rašyti komentarą