Alyvuogių ir kaparėlių užkandis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Alyvuogės, juodos, 15 vienetų
- Tunas, 1 valgomasis šaukštas
- Kaparėliai, 20 vienetų
- Česnakai, 1 skiltelė
- Sūris, DŽIUGAS (kietasis)
- Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
- Alyvuogių aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Alyvuogės, česnaką, tuną, kaparėlius su citrinos sultimis ir aliejumi blenderiu sutrinti.
Imti šaukštelius, ant dugno pabarstyti tarkuoto kietojo sūrio arba padėti kelias sūrio drožles ir ant jo uždėti užtepėlę
Papuošti, pavyzdžiui, alyvuogės pusele su kaparėliu, o lėkštę špinatų lapeliais. Patiekti keptuose šaukšteliuose arba su balta duona Skanaus.
» Rašyti komentarą