Alyvų cukrus

Alyvų cukrus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Alyvų žiedlapiai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuskabyti žalius alyvų žiedų kotelius- jie suteiks nereikalingo kartumo. Alyvų žiedlapius sumaišyti su cukrumi. Sutrinti viską elektriniu plakikliu, kol susiformuos į drėgną smėlį panaši masė.

  2. Paskleisti šią masę ant kepimo popieriumi išklotos skardos, džiovinti 1 - 2 paras, kartkartėmis pamaišant, kad nesusiformuotų stambūs gumuliukai.

  3. Laikyti sandariame inde tamsioje vietoje.

  4. Alyvų cukrų galima naudoti kepant morengus, ruošiant kremus, galiausiai juo galima pagardinti arbatą.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą