Aluje virti vėžiai

Aluje virti vėžiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, 6 vienetai
  • Laurų lapai, lapas, 1 vienetas
  • Alus, 2 litrai
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Vėžiai, 12 vienetų
  • Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2012-09-08 21:29
cypia kas cia per nesamones i verdanti vandeni reikia deti!!!
joranasa34
2011-09-10 11:37
Dabar pats laikas veziaut,nes veziautoju buna apmazeje,o rudenį didesni pradeda aktyviau lipt.Siandien varau.
Nepazystamas
2011-09-08 16:28
Geras Receptas megstu vezius labai
donce
2011-05-23 19:02
kad neverke kai viriau receptas geras .gal tik lietuviski verkia angliski kantresni
zxz
2010-04-12 20:28
Pritariu tau monika