Aluje troškinta jautiena

Aluje troškinta jautiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, žievelė, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Kmynai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautiena, filė, 400 gramų
  • Juoda duona, riekės, 2 vienetai
  • Alus, tamsus, 500 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Garstyčių padažas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą apkepinti su aliejumi vartant, užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies. Ištroškintą mėsą supjaustyti skersai raumenų.

Receptą atsiuntė: Rimas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Erika
2012-10-23 17:21
LABAI SKANU IR ISPANIJOI TIKRAI DUONOS IRA JAU 10 METU PERKU
Giedre
2012-09-18 18:49
To ernesta Net jei ir nera, visada galima ismokti pasidaryti.
Nikki
2012-08-01 14:41
Laaaaaabai skanu !!
Lietuviska jautiena
2010-10-24 13:41
lietuviskamesa - . - lt i kai norisi skanios mėsytės.
zivile
2010-06-29 19:28
ne kazkas labai yptingo, bet ir ne blogai +/-