Aluje troškinta jautiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, žievelė, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Kmynai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jautiena, filė, 400 gramų
- Juoda duona, riekės, 2 vienetai
- Alus, tamsus, 500 mililitrų
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Garstyčių padažas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą apkepinti su aliejumi vartant, užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies. Ištroškintą mėsą supjaustyti skersai raumenų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-09-18 18:49
To ernesta Net jei ir nera, visada galima ismokti pasidaryti.
2012-08-01 14:41
Laaaaaabai skanu !! 

2010-10-24 13:41
lietuviskamesa - . - lt i kai norisi skanios mėsytės. 

2010-06-29 19:28
ne kazkas labai yptingo, bet ir ne blogai +/-
2012-10-23 17:21