Aluje kepti vištų sparneliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, skiltelės, 3 vienetai
- Juodieji pipirai
- Morkos, 2 vienetai
- Vištų sparneliai, 8 vienetai
- Alus, 500 mililitrų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Sparnelius įtrinkite susmulkintu česnaku, druska, pipirais ir palikite 1 val. pastovėti uždengtame inde. Morkas nuskuskite, supjaustykite griežinėliais ir jais išklokite skardos dugną. Ant morkų sudėkite vištų sparnelius ir užpilkite alumi. Kepkite 200°-230°C temperatūros orkaitėje. Kas 15 min. sparnelius palaistykite susidariusiomis sultimis. Prie vištų sparnelių patiekite bulvių košę ir alų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-01-12 18:31
Airidka, gerą bajerį skėlei



2015-01-12 18:29
Kiek porcijų gaunasi? (

2015-01-12 18:15







2015-01-12 18:14










2015-01-12 18:32