Aluje kepti vištų sparneliai

Aluje kepti vištų sparneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, skiltelės, 3 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Vištų sparneliai, 8 vienetai
  • Alus, 500 mililitrų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Sparnelius įtrinkite susmulkintu česnaku, druska, pipirais ir palikite 1 val. pastovėti uždengtame inde. Morkas nuskuskite, supjaustykite griežinėliais ir jais išklokite skardos dugną. Ant morkų sudėkite vištų sparnelius ir užpilkite alumi. Kepkite 200°-230°C temperatūros orkaitėje. Kas 15 min. sparnelius palaistykite susidariusiomis sultimis. Prie vištų sparnelių patiekite bulvių košę ir alų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
as kalbu
2015-01-12 18:32
Nu krc skanu!
tomka
2015-01-12 18:31
Airidka, gerą bajerį skėlei
klausiu.lt
2015-01-12 18:29
Kiek porcijų gaunasi? (
eglutė
2015-01-12 18:15
^_^
eglutė
2015-01-12 18:14