Aluje keptas viščiukas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, sultys, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, malti
- Vištiena, jauna, virta, 1 vienetas
- Alus, 250 mililitrų
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Garstyčių padažas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Šaukštą sviesto išsukite su garstyčiomis ir pipirais.
Šia mase ištrinkite viščiuką ir į jo vidų dėkite šaukštą sviesto.
Taip paruoštą viščiuką dėkite į specialų kepimo paketą arba vyniokite į foliją stipriai užspausdami vieną jos kraštą.
Į paketo arba folijos vidų pilkite alų, citrinos sultis ir paketą sandariai užriškite (arba užspauskite folijos kraštą).
Kepkite ant grotelių 25-30 minučių.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-24 16:33
ziauriai foto atrodo 

2011-01-21 18:39

2011-01-10 08:49
kam kepti virta vista
?

2010-04-21 20:41
ka jūs nesveiki
čia labai lengva padaryt ir labai skanu ,apsilaižysit ne tik pirštus




2011-07-23 15:07