Aluje keptas viščiukas

Aluje keptas viščiukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, sultys, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, malti
  • Vištiena, jauna, virta, 1 vienetas
  • Alus, 250 mililitrų
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčių padažas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Šaukštą sviesto išsukite su garstyčiomis ir pipirais.
Šia mase ištrinkite viščiuką ir į jo vidų dėkite šaukštą sviesto.
Taip paruoštą viščiuką dėkite į specialų kepimo paketą arba vyniokite į foliją stipriai užspausdami vieną jos kraštą.
Į paketo arba folijos vidų pilkite alų, citrinos sultis ir paketą sandariai užriškite (arba užspauskite folijos kraštą).
Kepkite ant grotelių 25-30 minučių.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Olga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Daiva
2011-07-23 15:07
o kaip pasidaro is cielos vistos tokie trupiniai?
v.
2011-01-24 16:33
ziauriai foto atrodo
onute
2011-01-21 18:39
ir negaliu suprast.kazkaip nesudetingai parasyta,arba menka is manes gaspadine.
vitska
2011-01-10 08:49
kam kepti virta vista ?
(anonimas)
2010-04-21 20:41
ka jūs nesveiki čia labai lengva padaryt ir labai skanu ,apsilaižysit ne tik pirštus