Aliejuje kepti ančiuviai

Aliejuje kepti ančiuviai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Druska, košerinė, 250 gramų
  • Druska, valgomoji
  • Aliejus, (kepimui), 1.5 stiklinės
  • Ančiuviai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Sudedame į didelį dubenį ančiuvius, supilame košerinę druską ir viską gerai sumaišome.
Išvalome ančiuvių vidurius.
Tuomet perplauname išvalytus ančiuvius šaltu vandeniu ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu.
Nusausintus ančiuvius sudedame į plastikinį maišelį, supilame į maišelį miltus ir uždarius maišelį gerai pakratome.
Supilame aliejų į puodą ir gerai įkaitiname.
Dedame į įkaitintą aliejų ančiuvius ir kepame, kol jie gražiai apskrunda.
Iškeptus ančiuvius išgriebiame kiaurasamčiu ir sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
Pabarstome iškeptus ančiuvius valgomąja druska ir iš karto patiekiame su citrinos skiltelėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą