Aliejuje keptas avienos šašlykas

Aliejuje keptas avienos šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Česnakai
  • Svogūnai, 5 vienetai
  • Kiaulienos lašiniai, 200 gramų
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 0.5 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
  • Aviena, be kaulų, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:

Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio ir 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val.
Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t.
Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių arba griliuje.
Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Svetlana
» Rašyti komentarą