Aliejuje keptas avienos šašlykas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Česnakai
- Svogūnai, 5 vienetai
- Kiaulienos lašiniai, 200 gramų
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 0.5 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska
- Aviena, be kaulų, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio ir 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val.
Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t.
Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių arba griliuje.
Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą