Alaus tešla apkeptos bulvės

Alaus tešla apkeptos bulvės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Alus, silpnas, 1 stiklinė
  • Majonezas
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Aliejus, augalinis, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Tešlai alų sumaišome su miltais, augaliniu aliejumi bei šiek tiek druskos.
Bulves nuskutame ir paverdame pasūdytame vandenyje, kol jos beveik išverda.
Apvirtas bulves supjaustome griežinėliais ir aptepame majonezu.
Pavoliojame bulvių griežinėlius tešloje ir apkepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi.
Patiekiame šiltas su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vilnietis
2013-10-30 09:20
O alus tiesiog siaip... kad po valgio atsigerti ???