Alaus tešla apkeptos bulvės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Alus, silpnas, 1 stiklinė
- Majonezas
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Aliejus, augalinis, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Tešlai alų sumaišome su miltais, augaliniu aliejumi bei šiek tiek druskos.
Bulves nuskutame ir paverdame pasūdytame vandenyje, kol jos beveik išverda.
Apvirtas bulves supjaustome griežinėliais ir aptepame majonezu.
Pavoliojame bulvių griežinėlius tešloje ir apkepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi.
Patiekiame šiltas su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-30 09:20