Alaus sausainiai

Alaus sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Margarinas, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
  • Alus, 1 stiklinė
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Margariną rupiai sutarkuoti
Supilti alų, suberti miltus, pagal skonį pasūdyti ir viską gerai išminkyti.
Tešlą iškočioti ir formele išpjauti sausainius.
Patepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti cukrumi bei aguonomis arba druska bei kmynais.
Kepti vidutinio karštumo (180 laipsnių temperatūros) orkaitėje, kol gražiai pagels.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Justė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
amanuaelis
2015-08-15 22:38
Ar galima su radler ar su d light ar butu blogiau?
jurgita
2014-06-14 09:43
O juose jauciasi labai tas alus?
zoze
2013-07-20 17:55
O sviestas netinka ???????
Karina.
2012-07-10 13:50
Labai smagu ,kad kazkam patiko sis receptas. Jei reikia dar kokiu klauskyte drasiai . Butinai atsiusime.!! oku2:
Saulius
2010-12-29 12:08
super sausainiai, patys skaniausi iki šiol ragauti ))