Alaus sausainiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Margarinas, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
- Alus, 1 stiklinė
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Margariną rupiai sutarkuoti
Supilti alų, suberti miltus, pagal skonį pasūdyti ir viską gerai išminkyti.
Tešlą iškočioti ir formele išpjauti sausainius.
Patepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti cukrumi bei aguonomis arba druska bei kmynais.
Kepti vidutinio karštumo (180 laipsnių temperatūros) orkaitėje, kol gražiai pagels.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-14 09:43
O juose jauciasi labai tas alus?
2013-07-20 17:55
O sviestas netinka ??????? 

2012-07-10 13:50
Labai smagu ,kad kazkam patiko sis receptas. Jei reikia dar kokiu klauskyte drasiai . Butinai atsiusime.!!
oku2:

2010-12-29 12:08
super sausainiai, patys skaniausi iki šiol ragauti
))

2015-08-15 22:38