Alaus ir čederio sūrio padažas

Alaus ir čederio sūrio padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, šviežiai malti
  • Krakmolas, kukurūzų, 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios, Dižono, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Alus, 1 stiklinė
  • Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, košerinė
  • Vorčesterio padažas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sūris, Čederio, 300 gramų
  • Svogūnų laiškai, smulkinti
Gaminimo instrukcija:

Užkaiskite virš vidutinės ugnies puoduką, į jį supilkite su 1,5 šaukšto miltų sumaišytą pieną, įmuškite kiaušinius, sudėkite garstyčias, Vorčesterio padažą ir tarkuotą sūrį.
Kai padažas pašils, supilkite alų, sudėkite su vandeniu išmaišytą kukurūzų krakmolą ir nuolat maišant kaitinkite apie 10-15 min., kol gausis vientisa masė.
Tuomet paskaninkite padažą druska bei pipirais.
Paruoštą padažą supilkite į dubenėlį, užberkite smulkintų svogūnų laiškų bei kepinto sūrio.
Šis padažas puikai tinka prie sūrių lazdelių bei įvairių sūrių užkepėlių.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą