Aitrūs jautienos gabaliukai su troškintomis morkomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Morkos, 2 vienetai
- Paprika, 2 vienetai
- Jautiena, 500 gramų
- Pomidorų padažas, aitrus
- Aliejus
- Prieskoniai, aštrūs
- Svogūnų laiškai, ar šviežios žolelės
Gaminimo instrukcija:
Jautieną supjaustykite gabaliukais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Tuomet įtrinkite prieskoniais ir apliekite nedideliu kiekiu aliejaus. Mėsytė turėtų pasimarinuoti maždaug valandą laiko.
Į verdantį ir sudytą vandenį suberkite morkų griežinėlius. Pavirkite, kol morkos šiek tiek suminkštės.
Įkaitinkite keptuvę ir apkepinkite mėsą (pilnai iškepti nereikia). Tuomet supilkite pomidorų padažą ir patroškinkite 30 minučių. Vėliau į tą pačią keptuvę sudėkite pjaustytas paprikas ir apvirtas morkas. Viską troškinkite dar pusę valandos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-02-28 17:04