Aitrūs jautienos gabaliukai su troškintomis morkomis

Aitrūs jautienos gabaliukai su troškintomis morkomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 2 vienetai
  • Paprika, 2 vienetai
  • Jautiena, 500 gramų
  • Pomidorų padažas, aitrus
  • Aliejus
  • Prieskoniai, aštrūs
  • Svogūnų laiškai, ar šviežios žolelės
Gaminimo instrukcija:

Jautieną supjaustykite gabaliukais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Tuomet įtrinkite prieskoniais ir apliekite nedideliu kiekiu aliejaus. Mėsytė turėtų pasimarinuoti maždaug valandą laiko.

Į verdantį ir sudytą vandenį suberkite morkų griežinėlius. Pavirkite, kol morkos šiek tiek suminkštės.

Įkaitinkite keptuvę ir apkepinkite mėsą (pilnai iškepti nereikia). Tuomet supilkite pomidorų padažą ir patroškinkite 30 minučių. Vėliau į tą pačią keptuvę sudėkite pjaustytas paprikas ir apvirtas morkas. Viską troškinkite dar pusę valandos.

Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ramus
2013-02-28 17:04
Del padazo nepergyvenk,kuo daugiau tuo skaniau.