Aitriųjų čili pica

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 125 gramai
- Alyvuogių aliejus, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Mielės, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
Įdarui papildomai reikės:
Čili pipiras 1 vnt.
Pomidoras 1 vnt.
Saliamio dešra 80 g.
Fermentinis sūris 100 g.
Pomidorų padažas truputį.
Paprikos pusė.
konservuoto jalapeno.
Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų. Jei tešla limpa, dadėkite miltų. Iškočiokite ir palaukite kol pakils. Po to vėl iškočiokite į apvalią formą ir aptepkite aliejumi.
Picos padą patepkite pomidorų padažu, uždėkite saliamį, pomidorų griežinėlius, smulkintą papriką, griežinėliais pjaustytą čili pipirą, kelis jalapeno girežinėlius. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje kol sūris ištirps ir padas iškeps.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-08 09:49
paulina zinok jei as tave sutikciau as neziureciau ar tu moteris ar pana, as tau be zodziu trenkciau i snuki, ens nemegstu tokiu pasikelusiu akliu, italijoi gyvena ji.... ka cia norejai pasigirt kad italui kojytes prasketei?
2011-01-25 17:08
Neesu sventa,mane irgi kartais "nervuoja"ne italiski receptai;kurie vadinasi Venecijos salotos,Florencijos kepsnys ar pan.,kurie( man atrodo) neturi nieko panasaus su Italiska virtuve.Nors,atvirai pasakius,valgiau venecijos salotas vienoj Kauno kavinei;man patiko.MA Ki(chi) SE NE FREGA,pasakytu italai(niekam neidomu)svarbu kad skanu. 

2011-01-25 15:05
skanai atrodo



2011-01-15 13:28
Receptas tikrai sudomino reikes pasigaminti...
o del to italo tai jaigu jam vemimas ima tai tegu negamina sitos picos... kiekvenam savas skonis
O paulina tai tikra saunuole!!! 



2011-05-20 18:55