Aitri naminė pica

Aitri naminė pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogės, juodosios, be kauliukų, 18 vienetų
  • Cukrus
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Dešrelės, pieniškos, 3 vienetai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Dešra, virta, 150 gramų
  • Sūris, 300 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, picos
  • Čili, 1 vienetas
  • Mielės, 35 gramai
  • Daržovės, šaldytos, tailandietiškos „Wok Thai“, 320 gramų
Gaminimo instrukcija:

Pirmiausia gaminame picos padą. Mieles užpilame pašildytu pienu, ištirpdiname jas ir užpilame ant miltų.
Įmušame kiaušinį, gerai viską išsukame ir paliekame šiltai pusvalandžiui, kad iškiltų.
Masei pakilus, sudedame likusius miltus, aliejų, druską, cukrų, užminkome tešlą ir paliekame dar kokiai valandai pakilti.
Iškočiojame tešlą, padarome blyną tokios formos, kokią turime skardą.
Skardą apibarstome miltais ir tiesiame picos padą.
Padą aptepame pomidorų padažu ir sluoksniais dedame kitus ingredientus: smulkintą dešrą, dešrelių griežinėlius, susmulkintą svogūną, čili pipirus, atšildytas daržoves, alyvuoges bei fermentinį sūrį.
Apibarstome picos prieskoniais ir pašauname į 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Kepame tol, kol išsilydo sūris ir pagelsta pado kraštai.
Stebėkite, kad nesudegtų padas.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Lijana D.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Elijaa
2011-10-27 16:46
na atrodo skanu mano mama tai daznai su desra daro
nika
2011-07-26 11:45
skarda geriausiai istep aliwejum tada ir padas minkstesnis k:
:)
2011-07-04 18:09
Visai skaniai gavosi, bet recepta keisti teko truputi D
virga
2010-09-18 16:47
morandi
;>
2010-09-05 13:11
skaniai atrodoo