Aistės pyragas

Aistės pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Lazdyno riešutai, volioti meduje
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 30 valgomųjų šaukštų
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Sviestas, 120 gramų
  • Razinos, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius išmaišiau, po to įpyliau pieną ir ištirpintą sviestą, bei sudėjau miltus, išmaišius sudėjau aguonas, razinas ir riešutus.

Receptą atsiuntė: aiste
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Karole
2011-06-21 10:52
O kiek laiko reikia kepti?
Liuda
2011-04-17 11:19
matau kad čia daug nemokančių nei skaityti nei rašyti nei aišku kepti
o jau padėkoti būtų tiesiog na neįprasta
O pyrago darymas gerai aprašytas ir viskas čia aišku
Diana
2010-12-05 09:29
Kepiau šitą pyragą, tik truputuką pakoregavau aš jį ir gavos tikrai kabai skanus Dėjau 5 kiaušinius, cukraus 10 didelių valgomųjų šaukštų, sviesto tiek kiek parašyta recepte, miltų dėjau 15 valgomųjų didelių šaukštų, šiaip miltų reikia dėti tiek, kad tešla pasidarytų grietinės tirštumo, kepimo miltelių 1 šaukštelį, 1 stiklinę pieno, razinų ir riešutų pagal norą. Aš dar į tešlą įpyliau pusę stiklinės aliejaus ( aliejus suteikia purumo ir pyragas gaunasi minkštas ), supylus tešlą į kepimo indą ant viršaus užbarsčiau vanilinio cukraus, jis pyragui suteikė malonų kvapą. Pyragą kepiau 175 laipsnių orkaitėje 20 min. Patarimas: Pyragui pradėjus kilt, maždaug 15-iktą kepimo minutę, nuo orkaitės verčiau neatsitraukit, nes pyragas iškyla per porą minučių ir dar po poros minučių pradeda degt. Jei pyragas iškilo ir pradėjo rust paviršius, pusę minutės, ir galit imt lauk Pyragas labai skanus beje
vilma
2010-07-22 18:11
na reikia pasimokyt rasyt kaip gaminti ,bet nieko . k:
aiste
2010-03-23 08:05
nu bliamba,tai ko cia nesuprasti,kepti tiek,kad iskeptu,ne visos kepejos turi geras orkaites,tai pagal jus iseina,kad gali kepti,kas turi gera orkaite,nu merginos,kepame tiek,kad iskeptu,negi sunku pradaryt dureles ir pazveglt,o kepimo milteliu arbatinis saukstelis,nu kas dar cia neaisku,tai kaip reikia rasyt recepta,juk visada viska sumaisom,o gal jus kitaip darot