Airiški tradiciniai blyneliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Pienas, 300 mililitrų
- Druska
- Sviestas, tirpintas arba saulėgrąžų aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Išsijojami miltai su druska į dubenio centrą, padarius duobutę, įmušamas kiaušinis, supilamas tirpintas sviestas arba aliejus, pusė pieno. Viską gerai išmaišykite mediniu šaukštu, supilkite likusį pieną.
Kepkite ant vidutinio karštumo ugnies.
Patiekti su griežinėliu citrinos, apibarsčius cukraus pudra pagal skonį.
Skanaus ;)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-01-03 11:40
Nieko ypatingo. Patys paprasciausi lietiniai. Tik nezinojau, kad cia airiski, nors kepu jau daug metu.
2011-08-09 22:20
labai skanu
oku2:


2011-07-31 17:16
Super receptas
man tik 12m. ir pirmą kartą kepu. Tikrai labai skanu




2011-06-12 13:05
tie blinai kaip per visa keptuve cia labai gerai man zinomi 

2019-03-23 09:30