Airiškas troškinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 600 gramų
- Česnakai, 6
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Žirniai, šaldyti, 300 gramų
- Jautiena, 1 kilogramas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Alus, tamsus, 400 mililitrų
- Druska
- Sultinys, 450 mililitrų
- Pomidorų pasta, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:
Jautieną supjaustyti apie 3 cm storio gabaliukais.
Svogūną supjaustyti stambokai, česnakus - gabaliukais.
Bulves supjaustyti į 4 dalis.
Mėsos gabaliukus ištrinti druska ir pipirais, išvolioti miltuose.
Prie mėsos sudėti bulves, svogūnus, česnakus, pomidorų pastą ir viską gerai išmaišyti.
Tada sudėti viską į puodą, supilti vištienos arba mėsos sultinį ir alų. Užvirinti, sumažinti ugnį iki minimumo ir troškinti uždengus apie 2 val.
Likus 5 min. iki troškinimo pabaigos sudėti žirnelius.
» Rašyti komentarą