Airiškas troškinys

Airiškas troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 600 gramų
  • Česnakai, 6
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Žirniai, šaldyti, 300 gramų
  • Jautiena, 1 kilogramas
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Alus, tamsus, 400 mililitrų
  • Druska
  • Sultinys, 450 mililitrų
  • Pomidorų pasta, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:

Jautieną supjaustyti apie 3 cm storio gabaliukais.
Svogūną supjaustyti stambokai, česnakus - gabaliukais.
Bulves supjaustyti į 4 dalis.
Mėsos gabaliukus ištrinti druska ir pipirais, išvolioti miltuose.
Prie mėsos sudėti bulves, svogūnus, česnakus, pomidorų pastą ir viską gerai išmaišyti.
Tada sudėti viską į puodą, supilti vištienos arba mėsos sultinį ir alų. Užvirinti, sumažinti ugnį iki minimumo ir troškinti uždengus apie 2 val.
Likus 5 min. iki troškinimo pabaigos sudėti žirnelius.

Receptą atsiuntė: Virginija
» Rašyti komentarą