Airiškai troškinta veršiena

Airiškai troškinta veršiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 120 gramų
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kopūstai, 80 gramų
  • Morkos, 1
  • Porai, 1 vienetas
  • Salierai, šaknis, 10 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Veršiena, 200 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 10 mililitrų
  • Sultinys, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Veršieną supjaustyti kubeliais ir 5-10 minučių pavirti verdančiame vandenyje. Apvirtą veršieną išimti kiaurasamčiu, perplauti šaltu vandeniu ir pabarstyti druska bei maltais pipirais.
Kopūstą smulkiai supjaustyti ir apkepinti.
Svogūną, porą, salierą bei morką nuvalyti, supjaustyti, sudėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir truputėlį apkepinti.
Pridėti jautieną, išmaišyti ir pakepinti, kol mėsa apskrus.
Įpilti sultinio tiek, kad mėsa būtų apsemta, uždengti ir troškinti apie 20-30 min.
Įpusėjus troškinti sudėti riekutėmis supjaustytas bulves, kopūstą ir troškinti tol, kol jautiena ir bulvės suminkštės.
Paruoštą troškinį sudėti į lėkštes ir patiekti dar šiltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
siaubas
2012-02-14 15:44
kol nusipirko ir kol sudejo puodan versiena si ugtelejo ir jauciu pavirto nu jooo
o kaipp bucerineje ivardija versiena
2012-02-14 15:42
jei yra tik jautiena byfas ) o versiena nuo jautienos tai kaip amerika nuo lietuvos, versiena yra jaunu verseliu o jautiena po 2 berots metu nuo gimimo(.
anonimas
2011-11-23 16:08
cia niekas skaityt nemoka juk cia airiskai gaminama VERSIENA ja visi ten valgo, o ne vistiena o kad suklydo versiena jautiena pervadindami, tai jau tikrai
anonimas
2011-11-23 16:04
visi cia nemoka skaityt juk cia VERSIENA parasyta be to airiskai troskinta versiena ji airijoj labai populiari, o ne vistiena, o suklydo tikrai toliau versiena vadindami jautiena
(anonimas)
2011-11-23 16:01
kokia vistiena VERSIENA nei viena skaityt nemoka, bet keitoka kai versiena jautiena tampa, nes is mesos vaizdo galima ir pagalvoti, kad cia jautiena