Aguročių sklindžiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Agurotis, 600 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nulupti aguročiai smulkiai sutarkuojami, dalis sulčių nupilama. Į masę įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, sutarkuotas svogūnas. Viskas pasūdoma, išmaišoma ir kepama kaip bulviniai blynai. Tiekiama su grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-09-01 12:11
vietoj tauku galima kepti ant aliejaus ar sviesto,manau kad neblogiau gaunasi
2011-09-03 15:29

2011-01-16 14:30
Skanu ir pigu 

2009-07-29 20:54

2013-03-23 14:54