Aguročio siurprizas

Aguročio siurprizas
Skanaus!!!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurotis, (vidutinis), 1 vienetas
  • Mėsa, malta, 200 gramų
  • Svogūnai, dideli, 1 vienetas
  • Morkos, (vidutinė), 1 vienetas
  • Ryžiai, (apvirti), 200 gramų
  • Grybai, (smulkinti) apie, 100 gramų
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, fermentinis, tarkuotas, 100 gramų
  • Česnakai, (smulkiai supjaustytas), 2 skiltelės
  • Krapai, smulktinti
  • Alyvuogių aliejus
  • Prieskoniai, maltai mėsai ir universalūs (Santa Maria)
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Agurotį perpjauti išilgai pusiau, truputį išskobti, barstyti Santa Maria prieskoniais.

  2. Svogūną ir morkas smulkinti, pakepinti alyvuogių aliejuje.

  3. Į maltą mėsą berti Santa Maria prieskonių, dėti kiaušinį, gerai išmaišyti. Aguročio minkštimo dalį smulkinti, grybus smulkinti ir viską berti į keptuvę su morkomis ir svogūnais. Suberti ir apvirtus ryžius. Viską gardinti prieskoniais, druska, česnaku, dėti sviesto, berti krapų (galima dėti truputį pomidorų tyrės). Viską pakepinti trumpai.

  4. Į aguročio puseles pridėti paruošto įdaro, dėti į foliją ir talpinti į konvekcinę krosnelę (pašildytą) 180 -2 00 laipsnių iki 30 min. Po to atidengti, barstyti sūriu ir dar pakepinti, kol sūris gražiai pagels, barstyti Santa Maria prieskoniais.

  5. Valgyti - su pomidorų padažu, majonezu, na, pasirinktinai. Jei kas nevalgo mėsos, galima gaminti tik su ryžiais, grybais. Ragaukite, patiks, galima ruošti ir su cukinija.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lina
2014-11-03 13:11
Dėkui už receptą,būtinai išbandysiu,nes labai norėjau kažko panašaus!