Aguročiai su grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Agurotis, 600 gramų
- Grybai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-02 13:40

Ziauriai bloga,neskanu

2011-10-03 05:13
tai cukinija ir yra aguročio atmaina išvesta Italijoje, kitaip žaliasis agurotis...
2010-08-09 15:15
tuk tuk kas si recepta idejo tas pyyyyyypt nesakysiu vaizdelis ne koks 

2010-07-05 01:14
Nuotraukoje ne agurotis,o cukinija
2012-07-17 18:19