Aguročiai su grybais

Aguročiai su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Druska
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Agurotis, 600 gramų
  • Grybai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ronny
2012-07-17 18:19
to kvankshtėkui už įspėjimą. Kaip tyčia aš ne iš tų, kurie grteaii maišo to Anonymous:Įdėsiu paįvairinimui dar vieną kitą sriubą iš "Valgių enciklopedijos"
Indre
2012-03-02 13:40

Ziauriai bloga,neskanu
Jevgenijai ir vikcei
2011-10-03 05:13
tai cukinija ir yra aguročio atmaina išvesta Italijoje, kitaip žaliasis agurotis...
gabyte
2010-08-09 15:15
tuk tuk kas si recepta idejo tas pyyyyyypt nesakysiu vaizdelis ne koks
Jevgenija
2010-07-05 01:14
Nuotraukoje ne agurotis,o cukinija