Agurkai su mėsos įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Agurkai, 3 vienetai
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Ryžiai, virti, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, virti, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Grietinė, 200 gramų
- Mėsa, virta, 150 gramų
- Grybai, virti, 60 gramų
Gaminimo instrukcija:
Įdarui gaminti naudojame smulkiai pjaustytą virtą mėsą ir troškintus grybus, sumaišytus su smulkintomis svogūnų galvelėmis, virtais ryžiais, kapotu kiaušiniu, petražolių lapais. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais.
Agurkus nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas. Į vieną puselę prikemšame įdaro, kitą puselę pridengiame. Puseles surišame siūlu ir 20 minučių troškiname padaže, padarytame iš keleto šaukštų grietinės ir vieno šaukšto pomidorų tyrės. Į padažą galima įlašinti citrinos sulčių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-08-11 23:21
na tikriausiai ir skanu,nezinau nebandziau,nes neparasyta kiek tu agurku reikia



2009-11-19 17:37
Siūlome pirkti mėsinių galvijų skerdieną tiesiogai iš augintojo.
Šiuo metu turime pasiūlyti Aubrakų veislės galvijų skerdienos. Galvijai išauginti V. Jasevičienės ūkyje Adakavos kaime Tauragės rajone. Mėsa (be kaulo) sufasuota po 10kg. Kilogramo kaina 25 Litai. Vežame į Vilnių, Kauną pagal užsakymus be jokio papildomo mokesčio. Užsakymai priimami Tel: 8 686 21791; el.p. [email protected] (būtina nurodyti tikslų pristatymo adresą, kontaktinį telefoną).
Laukiame Jūsų užsakymų.